• banner1-1
  • banner2
  • banner3

About account saka Bade

Changshu Baode Bridge Component Co., Ltd. dumunung ing Changshu City, Pangkasaysayan National lan City Cultural, Provinsi Jiangsu.
East kanggo Shanghai, kidul déning Suzhou, West saklawasé Wuxi, Shanghai - Ning Expressway, Sujia - Hangzhou Expressway salib lan liwat, lalu lintas banget trep. Wiwit ngadeg, Company wis tansah ditempelake wigati kanggo manajemen Enterprises modern lan aktif dipun strategi account.
Produk diprodhuksi sing strictly miturut standar industri JTT327 - 2004 Highway Bridge Karet Expansion Piranti ing Kementerian Komunikasi saka Republik Rakyat China, JTT4 - 2004 Karet Abutment Standard, JT391 - 1999 organisasi saka produksi Basin - Koleksi Standard .
  • Sulih

    Sulih

    Perusahaan ora mung pirso kabeh jinis talents saben taun, nanging uga nduweni hubungan latihan karo akeh universitas misuwur lan departemen negara kabèh, ajeg ngatur ahli, profesor kanggo komunikasi karo karyawan.
  • Quality

    Quality

    Angger-anggering kompetisi pasar modern nemtokaken sing Enterprises pengin menang ing kompetisi lan kudu ningkataké nilai SDM karo mekanisme Manajemen ngelmu, lan nggedhekake prioritas kanggo pandjenengan.
  • Budaya

    Budaya

    Ing wektu sing padha, kanggo ngiyataken learning bisnis, perusahaan uga kebayar waé gedhe kanggo pambangunan budaya perusahaan, Ing tartamtu introduksi saka "iman apik" construction, tatanan ing "kejujuran, integritas, apik iman perusahaan" laku bisnis.

Feature Products

Perusahaan tenanan nampani desain donya kabèh, ing unit construction project milih produk perusahaan, lan perusahaan punika cumadhang kanggo nyedhiyani layanan kualitas kanggo construction saka modernisasi bridge.
WhatsApp Online Chat !