Khusus "Fuyitan" nutupi anti banyu saka Road Bridge (FYT-1)

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changshu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing  khusus " Fuyitan " nutupi anti banyu  saka Road Bridge (FYT-1)

    Ing taun anyar, ing construction kotamadya wis flourishing, gedhe - ukuran salib - bridge kali, Kau, viaduct lan expressway sing dibangun ing jumlah gedhe, lan akeh proyèk nganggo jinis anyar saka post - struktur dyeing tumpukan, lan bar baja ing kelompok bridge durung ngalami anti - perawatan teyeng, utamané bagéan peserta saka cast - ing - konkrit Panggonan pranala banget, yen bocor bridge Water saka lumahing lan lumahing dalan ora mung bakal corrode piring baja, mengaruhi dalan lumahing, safety, lan jembatan kekiatan, ngrusak kendaraan lan baris ing jembatan, lan mengaruhi kaendahan kutha. Mulane, ing desain lan construction saka jembatan lan lumahing dalan, iku perlu kanggo masang wigati kanggo waterproofing jembatan lan trotoar.

    Dalan lan kreteg anti banyu kanggo nutupi wis syarat kinerja khusus. Miturut syarat desain, uyuh bola 1-3 kaping, wis digawa metu, lan bisa dicocogake kanggo karakteristik loading siklik lan komprèsi saka kelompok bridge. Nalika bridge kelompok beton utawa crack trotoar kurang saka 2 mm, nutupi anti banyu bakal deformed kanggo ketemu perlu saka non-gawe, dadi minangka kanggo njamin Requirements saka anti banyu ... Ing wektu sing padha, lapisan anti banyu wis kekiatan apik, gesang layanan liwat 20 taun, nggunakake suhu-15 sekitar ~ 90 , sawise kang nelukake aspal suhu mapeng konkrit 150, ora mengaruhi kinerja long-term.

    Nutupi anti banyu wis ditondoi dening angkatan adhesive, pasukan anti-nyukur kuwat, properti anti banyu apik, lan bisa dicocogake kanggo jumlah cocok saka ewah-ewahan bentuk, panas resistance, resistance karat lan kekiatan saka lapisan basa, lan ora ngemot Organic solvent, non-beracun, non-combustible, komponèn siji bisa dadi construction kadhemen ing lumahing basa udan, trep kanggo safety, bisa sêmbar utawa kegores, anti banyu, wis kualitas apik lan gampang kanggo ndandani.

    Indeks Technical utama

    Implementasine standar Product: JT / T535-2004 waterborne-aspal adhedhasar lapisan anti banyu kanggo dalan lan jembatan

    项目

    project

    类型

    Koleksi

    Aku

    II

    外观

    katon

    搅拌后为黑色或蓝褐色均质液体,搅拌棒上不粘附任何明显颗粒

    Sawise aduk kanggo kabeh podho Cairan coklat ireng utawa biru, ora partikel ketok sing nganut ing rod aduk

    固体含量 %

    Barang padhet isi%

    ≥43
    延伸性 mm

    extension mm

    无处理

    Non-Processing

    ≥5.5 ≥6.0
    处理后

    sawise nangani

    ≥3.5 ≥4.5
    柔韧性 ℃

    keluwesan ℃

    -15 ± 2 -20 ± 2
    无裂纹、断裂

    Kokain-free

    耐热性 ℃

    panas resistance ℃

    140 ± 2 160 ± 2
    无流淌和滑动

    Ora aliran lan slip

    粘结性 MPa

    Bond MPa

    ≥0.4
    不透水性

    Impermeability

    0.3MPa,30min不渗水

    0.3MPa, ora seepage ing 30 min

    抗冻性 -20℃

    Antifreeze-20 ℃

    20次不开裂

    20 kaping kanggo non-gawe

    耐腐蚀性

    resistance karat

    耐碱(20℃)

    Resistance Alkali (20 ℃ )

    Ca (OH) 2中浸泡15天无异常

    Ora abnormality ing Ca (OH) 2 kanggo 15 dina

    耐盐水(20℃)

    Salt-tahan (20 ℃)

    3%盐水中浸泡15天无异常

    Ana abnormality ing 3% banyu uyah kanggo 15 dina

    干燥性 25℃

    Pangatusan 25 ℃

    表干

    Tabel gedhe

    ≤4h
    实干

    nyata garing

    ≤12h
    高温抗剪(60℃) MPa

    suhu dhuwur nyukur (60 ℃) MPa

    0,16
    抗硌破及渗水(MPa)

    Resistance kanggo bursting lan banyu seepage (MPa)

    暴露轮碾试验(0.7MPa,100次)后,0.3MPa水压下不渗水

    test cahya wheel mecah (Sawise 0.7MPa, 100 kaping, Water seepage ing tekanan banyu 0.3MPa

    人工气候

    iklim Ponggawa

    加速 老化

    tuwa digawe cepet

    外观

    katon

    无滑动、流淌、滴落

    Ora nganggo, aliran, netes

    纵向拉力保护率 %

    Longitudinal narik tingkat pangreksan%

    ≥80
    低温柔度 ℃

    Low tenderness ℃

    -3 -10
    无裂纹

    Non-crack

    Scope panggunaan

    1. Lumahing anti banyu saka dalan lan jembatan: khusus dicocogake menyang trotoar kelompok aspal beton trotoar anti banyu.

    2. Roof anti banyu: Kanggo gendheng utawa kokain situs tahan sing gampang kanggo gawé retak, syarat dhuwur sing dibutuhaké.

    3. Waterproofing karya lemah: temboke konkrit, lantai, elevator pit, trowongan, bukti banyu njaba pipo, etc.

    4. tahan panas lan pangayoman anti-karat: Kang digunakake kanggo pangayoman karat logam pipo lan workshop suhu dhuwur ing suhu dhuwur lan ing panggonan cedhak panas-tahan Proteksi syarat karat bagean pipe uap.

    cara India pancegahan

    Mangga deleng konstruksi cara lan prakara perlu manungsa waé saka "Fuyitan" nutupi anti banyu (FYT - 1) darmabakti kanggo dalan lan jembatan

    Packaging, pangiriman lan panyimpenan

    1. plastik 50kg utawa wesi ember (karo tutup utama) diinget, 200kg wesi tong minyak lan tank mobil.

    2. suhu Storage 5 ~ 35 belongs kanggo produk kimia umum, bisa diangkut dening barang non-mbebayani, supaya srengenge, udan, beku, nyegah tiba, ngrusak packaging ember.

    3. Paint ora bejat ing separo kapindho suhu panyimpenan standar.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !