• banner1-1
 • banner2
 • banner3

Rreth markë e bade

Changshu Baode Ura Component Co, Ltd, është e vendosur në Changshu City, Historik Kombëtar dhe qytet kulturor, Jiangsu Province.
Në lindje të Shanghai, në jug nga Suzhou, West gati Wuxi, Shanghai - Ning autostradë, sujia - Hangzhou autostradë kryq dhe mbi, trafiku është shumë i përshtatshëm. Që nga fillimi i tij, kompania ka kushtuar gjithmonë rëndësi të madhe për menaxhimin e ndërmarrjeve moderne dhe promovuar në mënyrë aktive strategjinë markë.
Produktet e prodhuara janë rreptësisht në përputhje me standardet e industrisë së JTT327 - 2004 Highway Bridge gome Zgjerimit Device e Ministrisë së Komunikacioneve të Republikës Popullore të Kinës, JTT4 - 2004 gome këmbë standard, JT391 - 1999 organizimi i prodhimit të Pellgut - Lloji Standard .
 • talentet

  talentet

  Kompania jo vetëm që paraqet të gjitha llojet e talenteve çdo vit, por gjithashtu ka një marrëdhënie të trajnimit me shumë universitete të famshme dhe departamenteve të gjithë vendin, rregullisht organizon ekspertët, profesorët për të komunikuar me punonjësit.
 • cilësi

  cilësi

  Ligji i konkurrencës moderne të tregut vendos që ndërmarrjet duan për të fituar në konkurrencë, dhe duhet të promovojë vlerat e burimeve njerëzore me mekanizmin e menaxhimit shkencor, dhe për të zgjeruar përparësi në pafundësi.
 • kulturë

  kulturë

  Në të njëjtën kohë, për të forcuar të mësuarit e biznesit, kompania gjithashtu i kushton vëmendje të madhe për ndërtimin e kulturën e ndërmarrjes, në veçanti futjen e ndërtimit "besim të mirë", formimin e "ndershmëri, integritet, besim të mirë të ndërmarrjeve", praktikat e biznesit.

Feature Produkte

Kompania sinqerisht mirëpret dizajni i të gjithë botën, njësia e ndërtimit të projektit zgjedh produktet e mia kompani, dhe kompania është e gatshme që të ofrojë shërbim me cilësi të lartë për ndërtimin e modernizimit urë.
WhatsApp Online Chat !