• banner1-1
  • banner2
  • banner3

Ngeunaan merek Bade

Changshu Baode Sasak Cibalong Co., Ltd. ieu lokasina di Changshu Kota, Arcamanik Nasional na Kota Budaya, Propinsi Jiangsu.
Wétan nepi Shanghai, kidul ku Suzhou, West ampir Wuxi, Shanghai - Ning Expressway, Sujia - Hangzhou Expressway meuntas na leuwih, lalulintas pisan merenah. Kusabab lahirna, Company geus salawasna napel pentingna hébat kana manajemen usaha modern jeung aktip diwanohkeun strategi brand.
Produk dihasilkeun téh mastikeun nurutkeun standar industri tina JTT327 - 2004 Highway Sasak karét ékspansi Alat nu Kementerian Komunikasi tina Républik Rahayat Cina, JTT4 - 2004 karét Abutment Standar, JT391 - 1999 organisasi produksi Citarum - Type Standar .
  • Ahli

    Ahli

    parusahaan teu ukur nawarkeun sagala jinis bakat unggal taun, tapi ogé boga hubungan latihan kalawan loba universitas kasohor jeung departemén ti sakabeh nagara, rutin arranges ahli, profesor pikeun ngahubung sareng karyawan.
  • kualitas

    kualitas

    Hukum kompetisi pasar modern megatkeun yén usaha hayang meunang dina kompetisi, sarta kudu bisa ngamajukeun nilai SDM kalayan mekanisme manajemen ilmiah, tur dilegakeun prioritas pikeun takterhingga.
  • kabudayaan

    kabudayaan

    Dina waktu nu sarua, pikeun nguatkeun learning bisnis, parusahaan oge bayaran perhatian hébat kana pangwangunan budaya perusahaan, Dina sababaraha hal bubuka "iman alus" konstruksi, formasi "kajujuran, integritas, iman alus perusahaan" lila-usaha.

fitur Produk

Pausahaan tulus ngabagéakeun desain sakabeh dunya, unit konstruksi proyek milih produk parusahaan kuring, sarta pausahaan daék nyadiakeun layanan kualitas luhur pikeun pangwangunan modérnisasi sasak.
WhatsApp Online Chat !