The husus "Fuyitan" palapis waterproof of Jalan sarta sasak (FYT-1)

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Changshu
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The  husus " Fuyitan " palapis waterproof  of Jalan sarta sasak (FYT-1)

    Dina taun anyar, pangwangunan kota ieu flourishing, anu ageung - skala cross - sasak walungan, flyover, viaduct jeung expressway anu diwangun dina jumlah badag, sarta loba proyek ngadopsi hiji tipe anyar tina pos - struktur dyeing tumpukan, sarta bar baja di dek sasak teu acan subjected mun anti - perlakuan karat, utamana bagéan gabungan tina matak - dina - beton tempat anu Tumbu lemah, lamun leakage sasak Cai ti beungeut jeung beungeut jalan teu ngan baris corrode piring baja, mangaruhan jalan beungeut cai, kaamanan sasak sarta durability, ngaruksak wahana jeung garis handapeun sasak, sarta mangaruhan kaéndahan kota. Ku alatan éta, dina rarancang jeung konstruksi sasak na beungeut jalan, perlu rék di selapkeun pentingna hébat kana waterproofing tina sasak sarta jalan aspal.

    Jalan jeung sasak waterproof palapis boga syarat kinerja husus na. Numutkeun sarat desain, nu nyemprot-terusan tina 1-3 kali, dilumangsungkeun, sarta bisa diadaptasi jeung karakteristik loading siklik sarta komprési tina dek sasak. Nalika sasak dek beton atanapi retakan jalan aspal anu kirang ti 2 mm, nu palapis waterproof bakal cacad minuhan merlukeun non-cracking, ku kituna pikeun mastikeun nu Syarat of waterproof ... Dina waktu nu sarua, di lapisan waterproof boga durability alus, kahirupan layanan téh leuwih 20 taun, maké suhu-15 ambient ~ 90 , sanggeus subjected kana aspal hawa paving beton 150, henteu mangaruhan kinerja jangka panjang na.

    The palapis waterproof dicirikeun ku hiji gaya napel, kakuatan anti geser kuat, sipat waterproof alus, sarta bisa diadaptasi jeung jumlah luyu tina deformasi, résistansi panas, lalawanan korosi na durability tina lapisan base, sarta henteu ngandung organik pangleyur, non-toksik, non-combustible, komponén tunggal tiasa konstruksi tiis dina beungeut base baseuh, merenah pikeun kaamanan, bisa disemprot atanapi scratched, anu waterproof, boga kualitas alus tur gampang ngalereskeun.

    Indexes Téknis Utama

    Palaksanaan baku produk: JT / T535-2004 Waterborne-aspal dumasar palapis waterproof keur jalan jeung sasak

    项目

    proyek

    类型

    ngetik

    abdi

    II

    外观

    katingalian

    搅拌后为黑色或蓝褐色均质液体,搅拌棒上不粘附任何明显颗粒

    Saatos aduk pikeun cairan homogen coklat hideung atanapi bulao, teu partikel atra anu anut ka rod aduk

    固体含量 %

    Padet eusi%

    ≥43
    延伸性 mm

    extension mm

    无处理

    Non-processing

    ≥5.5 ≥6.0
    处理后

    saatos nanganan

    ≥3.5 ≥4.5
    柔韧性 ℃

    kalenturan ℃

    -15 ± 2 -20 ± 2
    无裂纹、断裂

    Rengat-gratis

    耐热性 ℃

    lalawanan panas ℃

    140 ± 2 160 ± 2
    无流淌和滑动

    Taya aliran sarta dieunakeun

    粘结性 MPa

    beungkeut MPa

    ≥0.4
    不透水性

    Impermeability

    0.3MPa,30min不渗水

    0.3MPa, teu rembesan dina 30 mnt

    抗冻性 -20℃

    Bahan keur anti ngagibleg-20 ℃

    20次不开裂

    20 kali pikeun non-cracking

    耐腐蚀性

    lalawanan korosi

    耐碱(20℃)

    Lalawanan alkali (20 ℃ )

    Ca (OH) 2中浸泡15天无异常

    Taya Abnormalitas di Ca (OH) 2 pikeun 15 poé

    耐盐水(20℃)

    Uyah-tahan (20 ℃)

    3%盐水中浸泡15天无异常

    Aya Abnormalitas dina 3% cai uyah keur 15 poé

    干燥性 25℃

    Drying 25 ℃

    表干

    méja batang

    ≤4h
    实干

    sabenerna garing

    ≤12h
    高温抗剪(60℃) MPa

    suhu luhur geser (60 ℃) MPa

    0,16
    抗硌破及渗水(MPa)

    Lalawanan ka bursting na cai rembesan (MPa)

    暴露轮碾试验(0.7MPa,100次)后,0.3MPa水压下不渗水

    test paparan kabayang grinding (Saatos 0.7MPa, 100 kali, Cai rembesan dina tekanan cai 0.3MPa

    人工气候

    iklim jieunan

    加速 老化

    sepuh gancangan

    外观

    katingalian

    无滑动、流淌、滴落

    Taya dieunakeun, aliran, netes

    纵向拉力保护率 %

    Longitudinal tarikan laju panyalindungan%

    ≥80
    低温柔度 ℃

    Low tenderness ℃

    -3 -10
    无裂纹

    Non-retakan

    Lingkup pamakéan

    1. permukaan The waterproof jalan na sasak: husus diadaptasi kana jalan aspal dek aspal beton jalan aspal waterproof.

    2. hateup waterproof: Kanggo hateup atawa rengat sipat tahan anu gampang pikeun ngahasilkeun retakan, syarat tinggi anu diperlukeun.

    3. Waterproofing karya underground: témbok jero beton, lanté, lift pit, torowongan, buktina cai luar pipa nu, jsb

    4. Panas-tahan jeung perlindungan anti korosi: Hal ieu dipaké pikeun panangtayungan korosi tina pipa logam jeung workshop suhu luhur dina suhu luhur jeung di tempat nutup panas-tahan syarat panyalindungan korosi bagian pipe uap.

    métode konstruksi na precautions

    Mangga tingal metoda konstruksi na urusan needing perhatian "Fuyitan" palapis waterproof (FYT - 1) dedicated ka jalan jeung sasak

    Bungkusan, pangiriman jeung gudang

    1. palastik 50kg atawa beusi LIPI (kalawan panutup batin) packing, 200kg beusi laras na bak mobil.

    2. hawa Panyimpenan nyaéta 5 ~ 35 milik produk kimia umum, bisa diangkut ku barang non-bahaya, ulah aya panonpoé, hujan, freeze, nyegah gugur, ngaruksak bungkusan LIPI.

    3. cet teu pegat dina satengah kadua hawa gudang baku.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !